Trainingsmogelijkheden

Wij bieden verschillende mogelijkheden om u en uw paard kennis te laten maken met het rechtrichten, middels de Academische Rijkunst. Voor de degene met een eigen paard of pony, maar ook voor degene zonder eigen paard. Als verdiepingsstof of extra aanvulling op je zorg voor andermans paarden.

Rechtgericht geeft ook adviesconsulten over het zo natuurlijk mogelijk huisvesten van paarden. Aanpassingen voor het realiseren van een paddock paradise of als inspiratie op ons eigen terrein. Neem voor het maken van een afspraak contact met ons op: info@rechtgericht.nl

Het is mogelijk om lessen te volgen op onze locatie in Onna of op een door u gekozen locatie.

Locatie Rechtgericht:

Met eigen paard:

  • Basis Grondwerk
  • Longeren
  • Handwerk *
  • Rijden*

    * Het is belangrijk dat de eerste twee fasen zorgvuldig worden doorlopen, zodat we een goede communicatie met ons paard bewerkstelligen. Wanneer een paard goed aan de nieuwe hulpen staat, kunnen we zonder spanning oefeningen vragen.

Zonder eigen paard: Met een paard van Rechtgericht

We hebben meerdere rassen op een verschillend trainingsniveau. Je leert de commando’s en kunt in een later traject ervoor kiezen te helpen bij de opleiding van een van de paarden in opleiding.

  • Losse lessen á €35,= met eigen paard (binnen 10km v.a. 8344XS)
    Losse lessen met paard van Rechtgericht €40

De lessen duren gemiddeld een uur, aanvankelijk wat het paard op dat moment aan kan.

Les op eigen locatie:

Ik geef les op desgewenste locatie, waarbij een rijbak geen must is. Ook een weiland voldoet prima. Binnen een straal van 10km vanaf 8344XS reken ik geen voorrijkosten, alles daarbuiten rekenen we 0.25 cent per gereden kilometer heen en terugreis. * De reiskosten kunnen worden verdeeld bij meer klanten op dezelfde locatie.

Voor wie:

Voor iedereen die wil leren over de scheefheden van ons paard of pony (van Shetlander tot Belgisch trekpaard). Voor de paarden met problemen en om ons paard te ondersteunen.

Ook wanneer eigenaren die in bepaalde situaties hun paard tijdelijk niet kunnen trainen, trainen wij middels een afgesproken trainingsschema uw paard op locatie. Ook is het mogelijk uw paard voor een bepaalde periode bij ons te laten trainen, revalideren of andere redenen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. info@rechtgericht.nl