Andere kijk..

Zo kan ik het wel noemen, zoals ik met mijn paarden om ga, ze verzorg en train. Ik heb niet één bepaalde discipline of visie op hoe het zou moeten. Want wie zegt immers hoe het zou moeten? En daarin springt paardenland er wel echt uit, allemaal kenners als we ze mogen horen. En dat is nu precies waar ik niet in mee wil. Ik pas mijn training en visie aan en ik ben nooit oud genoeg om nog weer bij te leren. Want wat voor het ene paard of die ene ruiter werkt, werkt niet voor de ander. Samen met jou bekijk ik waar jullie tegenaan lopen en waar behoefte aan is. Ik bekijk het algehele plaatje. Past de gekozen training bij de huisvestiging van het paard? Waardoor ontstaan de problemen? en zijn deze van blijvende aard.

Ik ben trainer in de Academische Rijkunst en ben opgeleid tot Myofasciaal therapeut & gecertificeerd Dry Needling (methode Schachinger). Door mijn brede kennis van hoefverzorging, huisvestiging en kuddegedrag kan ik voor elke combinatie een passend trainingsschema opstellen.

Ik revalideer paarden in mijn paddock paradise en maak gebruik van Passieve Physio. Dit betekend dat mijn kudde zich zelf traint in hun leefomgeving. Daarvoor heb ik verschillende trainingselementen aan het paddock paradise toegevoegd en blijf ik dit altijd innoveren. Revalidatie verhalen kunnen op mijn blog worden gevolgd en op de pagina van ons paddock paradise geef ik een impressie.