Soms loop je vast in de communicatie met je paard of voel je simpelweg dat er ergens iets niet klopt. Ik ben er voor wie wil starten met het grondwerken of voor wie de basiscommando’s van het rechtrichten wil eigen maken. Voor bestaande combinaties, maar ook voor naar het werken onder het zadel toe. Samen de juiste stapjes nemen om het jonge paard voor te bereiden om beleerd te worden.

Jong, oud, onbeleerd, western, klassiek, voor elk paard is het belangrijk fit en vitaal door het leven te gaan. De juiste voeding, balans en welbevinden van het paard spelen een grote rol. Hoe meer het paard op haar eigen lichaam & balans kan vertrouwen, hoe trotser en zelfverzekerder het paard in het werk zal zijn.

Grijp niet naar sterkere communicatie middelen, maar neem een stap terug en bevestig de basiscommunicatie met je paard. Maak kennis met deze manier van trainen tijdens een kennismakingsles op de locatie van Rechtgericht in Onna. Voel en ervaar wat deze manier van trainen ook jou paard kan brengen.

NIEUW: Myofasciaal behandeling & Dry Needling. Uniek! ik kan nu mijn krachten bundelen. Doormiddel van het lokaliseren van fysieke spierproblemen en deze op te lossen door myofasciale technieken kan ik nu aangedane spieren vrij maken van triggerpoints. Het paard kan vrijer bewegen en zal minder compensatie gedrag vertonen. Samen met het Rechtrichten de pefecte formule voor een tevreden atleet en soulmate.

Loop je vast in de communicatie met je paard? Blijft hij compenseren of uit hij ongenoegen door pijn? Geef je zelf en je paard de tijd weer in balans te komen en te werken aan lichtheid & harmonie.

Ik zie ernaar uit om met jullie aan het werk te gaan!

Liefs, Sharon

Contact
06 – 12 83 15 88

info@rechtgericht.nl

You May Also Like