Wat heeft ze met mijn paard gedaan?!

Kom ik van de week op een trainingsadres en zo ineens. Ik zou jou net appen! oh jee.. dat kan goed en slecht wezen. De eigenaresse van … wou weten wat je in vredesnaam met haar paard hebt gedaan! oh jee, dan krijg je het wel even warm. Maar al gauw begint ze te lachen. ‘hij loopt zo vreselijk lekker en door zijn lijf, ongelovelijk’. hihi pff.. gelukkig. Niet dat ik twijfel aan de behandeling, want we kwamen echt wel leuke punten tegen tijdens de sessie.

De combinatie zat in een vicieuze cirkel. Paard maakte zich snel sterk en ontwikkelde een onderhals. Wat weer zorgde voor spanning bij de ruiter en waardoor ze samen gewoon niet konden ontspannen in het werk. Na het behandelen had het paard zelf aangeboden zijn hals te laten vallen, waardoor de rug omhoog kwam en ze werd nu gedragen door het achterbeen. Ik weet zelf hoe gemakkelijk het rijden dan wordt en hoe fijn je dan kan communiceren. Maar kom daar zelf maar eens!

Heb jij ook zo’n succes verhaal en wil je hem hier delen? Hoe meer bekendheid, hoe sneller we combinaties kunnen verder helpen.

You May Also Like