Update Carla.

Carla staat morgen alweer 6 weken bij mij. De tijd is om gevlogen. En wat is ze leuk, nog veel leuker nu ik haar nog vaker zie. Heel langzaam geïntroduceerd in de kudde, waarin ze nu ook haar zegje begint te doen. En toch maar overstag gegaan mijn voer op te eten 😈.

Maar wat straalt dat paard een rust uit, droogkloot eerste klas. Nu voor de tweede keer meegenomen op de poetsplaats. Wat kijkerig, snurken en ril , maar laat het over zich heen komen. Even had ik paniek over haar stralen, waarin ze snel rotstraal ontwikkeld. En toen ze wat gevoelig liep, dacht ik nu zijn de rapen gaar en ben ik terug bij af.

Maar niets was minder waar. Haar balans is enorm verbeterd door alle obstakels hier en waarrempel gaf ze haar voeten gewoon. Prachtig hol getrokken en mooie stralen. Even uit voorzorg ingesmeerd, maar jeetje wat past een hoef zich goed aan. Maar ook haar eigenaresse past zich snel aan en vind haar draai goed op stal.

Carla verliest al wat spekjes, en oogt diep en diep zwart. Van de dames op stal hoor ik dat ze zo gelukkig en opgewekt kijkt. Wat wil een mens nog meer?! (geen regen meer 😅)

You May Also Like

Leave a Reply