Een nieuwe snor

Ik liet het in mijn verhaal al een beetje door schemeren. We hebben er een nieuw gezicht bij, weliswaar een bekend gezicht, maar even speciaal. Ik heb de tinker merrie Carla mogen ophalen om bij ons in het paddock paradise te komen wonen. Zo kan ik haar gemakkelijker trainen en kan ze de hele dag rondscharrelen.

Ze is er inmiddels alweer een dikke week en heeft al aardig kunnen wennen. Eerst naast de kudde, waarbij ze de eerste 2 dagen niet bij de hooiruif weg te slaan was. Gauw werden de reacties duidelijk en kon ik bepalen hoe we de introductie gingen doen. Allereerst met leider Breeze die zoals gewoonlijk haar onder zijn hoede mee nam de paden op. Elke ochtend gingen ze samen op pad en liet ik er een nieuw paard bij. Zo leerde ze de routes kennen en kan ze haar eigen pad bewandelen.

Ze laat zich wel op de kop zitten en zoekt meer contact met mensen. Drinkt alleen bewegend water en kan mijn kookkunsten nog niet zo waarderen. 🤭 Heerlijk om haar zo nog veel beter te leren kennen. Het is nog wel even afzien voor haa, vanuit een geïsoleerde stal naar dag en nacht buiten met dit weer. Kan ze haar prachtige winterjas eens goed gebruiken en gaat de overtollige voorraad spek er een beetje af.

Welkom lieverd

You May Also Like

Leave a Reply